Tilberedning: Visp eggehvitene stive. Bland i melis og skåldede, malte mandler. Sett røren med to teskjeer på papirkledd plate. Stek kakene. Avkjøl kakene litt før de tas av platen med en skarp kniv. Til fyllet blandes smør, melis og eggeplommer til en smidig krem. Rør inn revet sjokolade. Legg fyllet på bunnen av kakene i en pyramideformet topp. Sett kakene kaldt til fyllet er helt stivt. Glasuren lages av smeltet sjokolade tilsatt smeltet delfiafett. Dypp kakene i sjokolade.
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Sarah Bernhardt - oppskrift
Ingredienser:
250 g mandler
3 ½ dl melis
3 små eggehviter
I stekeovnen: 180˚C i ca 10 min.
Fyll:
200 g smør
3 dl melis
3 eggeplommer
1 pl revet sjokolade
Glasur:
2 pl sjokolade
2 ss smeltet delfiafett
Tilberedning:
Visp eggehvitene stive. Bland i melis og skåldede, malte mandler. Sett røren med to teskjeer på papirkledd plate. Stek kakene. Avkjøl kakene litt før de tas av platen med en skarp kniv. Til fyllet blandes smør, melis og eggeplommer til en smidig krem. Rør inn revet sjokolade. Legg fyllet på bunnen av kakene i en pyramideformet topp. Sett kakene kaldt til fyllet er helt stivt. Glasuren lages av smeltet sjokolade tilsatt smeltet delfiafett. Dypp kakene i sjokolade.
oppskriften med vennene dine