Ingredienser: 3 dl kremfløte
1 ss sukker
1 ts vaniljesukker
5 dl kald risengrynsgrøt
25 g skåldede mandler
Tilberedning: Visp fløten stiv med sukker og vaniljesukker.
Rør grøten lett opp, og bland den med kremen. Ha i skåldede mandler.
Hakk gjerne noen mandler og dryss dette som pynt på toppen.
Serveres med rød saus:
2 dl saft
3 dl vann
1 ss potetmel
Bland potetmel og vann i en kopp.
Hell over i en kaserolle, og tilsett saften.
Varmes opp til kokepunktet. La sausen avkjøles før servering.
Porsjoner: 4 porsjoner
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Riskrem - oppskrift
Ingredienser:
3 dl kremfløte
1 ss sukker
1 ts vaniljesukker
5 dl kald risengrynsgrøt
25 g skåldede mandler
Tilberedning:
Visp fløten stiv med sukker og vaniljesukker.
Rør grøten lett opp, og bland den med kremen. Ha i skåldede mandler.
Hakk gjerne noen mandler og dryss dette som pynt på toppen.
Serveres med rød saus:
2 dl saft
3 dl vann
1 ss potetmel
Bland potetmel og vann i en kopp.
Hell over i en kaserolle, og tilsett saften.
Varmes opp til kokepunktet. La sausen avkjøles før servering.
Porsjoner:
4 porsjoner
oppskriften med vennene dine