Ingredienser: 4 dl vann
1½ dl risgryn
1 l melk
1 ts salt
1 beger seterrømme
1 vaniljestang
Tilberedning: Kok grynene i vann i ca. 10 minutter. Spe med melk, og kok videre til grøten er passe tykk. Server risgrøt med smørøye, sukker og kanel.
Ny vri på risgrøten:
Når risgrøten er ferdig kokt kan du røre et beger seterrømme inn pr. liter grøt. Da blir det festgrøt. En blanding av rømme- og risgrøt som nesten smaker som rømmegrøt. Husk sukker og kanel.
Ha gjerne en vaniljestang som du splitter i to i grøten også.
Porsjoner: 4
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Risgrøt - oppskrift
Ingredienser:
4 dl vann
1½ dl risgryn
1 l melk
1 ts salt
1 beger seterrømme
1 vaniljestang
Tilberedning:
Kok grynene i vann i ca. 10 minutter. Spe med melk, og kok videre til grøten er passe tykk. Server risgrøt med smørøye, sukker og kanel.
Ny vri på risgrøten:
Når risgrøten er ferdig kokt kan du røre et beger seterrømme inn pr. liter grøt. Da blir det festgrøt. En blanding av rømme- og risgrøt som nesten smaker som rømmegrøt. Husk sukker og kanel.
Ha gjerne en vaniljestang som du splitter i to i grøten også.
Porsjoner:
4
oppskriften med vennene dine