Ingredienser: 0,5 kg medisterdeig
2 ts salt
2 ts potetmel
0,5 ts ingefær, tørket
0,5 ts muskat
1 dl melk
ribbefett eller smør til steking
pepper Tilberedning: Kna medisterdeigen godt sammen med salt. Den skal bli ganske seig. Ha i potetmel, ingefær og muskat og bland det godt inn. Spe med melk; ha i litt og litt og kna til det blir en jevn farse.
Form kaker. Det er lettere med våte hender. Stek kakene i smør eller ribbefett ca 7 minutter på hver side med på middels varme. Porsjoner: 4 porsjoner
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Medisterkaker til jul - oppskrift
Ingredienser: 0,5 kg medisterdeig 2 ts salt 2 ts potetmel 0,5 ts ingefær, tørket 0,5 ts muskat 1 dl melk ribbefett eller smør til steking pepperTilberedning: Kna medisterdeigen godt sammen med salt. Den skal bli ganske seig. Ha i potetmel, ingefær og muskat og bland det godt inn. Spe med melk; ha i litt og litt og kna til det blir en jevn farse. Form kaker. Det er lettere med våte hender. Stek kakene i smør eller ribbefett ca 7 minutter på hver side med på middels varme.
Porsjoner: 4 porsjoner
oppskriften med vennene dine