Ingredienser:
500 g rå marsipan
4 eggehviter
3/4 dl sukker ( gjerne rørsukker)
Tilberedning:
Marsipanen skjæres i mindre stykker og røres med eggehviter og sukker. Skal røres godt og længe.
Kagemassen has i sprøytepose/kakesprøyte og formes efter ønske.
Bages ved 200 grader i ca 14 min midt i ovnen. Bruk evt en ekstra bakeplate under den med kakene for å unngå at de blir mørke i bunden. De skal bare bli litt brune i kantene.
Kommentar:
Takk til Tina Søndergaard Woller.
Porsjoner:
ca. 70 stk
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Marsipan konfektkaker - oppskrift
Ingredienser:
500 g rå marsipan
4 eggehviter
3/4 dl sukker ( gjerne rørsukker)
Tilberedning:
Marsipanen skjæres i mindre stykker og røres med eggehviter og sukker. Skal røres godt og længe.
Kagemassen has i sprøytepose/kakesprøyte og formes efter ønske.
Bages ved 200 grader i ca 14 min midt i ovnen. Bruk evt en ekstra bakeplate under den med kakene for å unngå at de blir mørke i bunden. De skal bare bli litt brune i kantene.
Kommentar:
Takk til Tina Søndergaard Woller.
Porsjoner:
ca. 70 stk
oppskriften med vennene dine