Ingredienser: 1 dl (50 g) korinter
3 dl (175 g) hvetemel
1 dl potetmel
1 ts bakepulver
1 ½ dl (125 g) farin
150 g smør eller margarin
1 egg Tilberedning: Deigen trilles til kuler som rifles med en gaffel. Forvarm ovnen. Skyll eventuelt korintene. Bland dem med alt det tørre i en bolle. Legg i fettet. Smuldre det i melblandingen med en gaffel. Tilsett sammenvispet egg og arbeid deigen raskt sammen. Rull drøyt fingertykke lengder, del dem i jevne emner og trill små biller. Legg dem på plater eller bakepapir. Trykk lett til med en gaffel. Stek kakene midt i ovnen i ca. 10 minutter. Ovnstemperatur 175 °C Steketid ca 10 min. Porsjoner: Gir ca 70 stk.
Klikk på facebookikonet for å dele denne oppskriften med vennene dine
Korintkaker - oppskrift
Ingredienser: 1 dl (50 g) korinter 3 dl (175 g) hvetemel 1 dl potetmel 1 ts bakepulver 1 ½ dl (125 g) farin 150 g smør eller margarin 1 eggTilberedning: Deigen trilles til kuler som rifles med en gaffel. Forvarm ovnen. Skyll eventuelt korintene. Bland dem med alt det tørre i en bolle. Legg i fettet. Smuldre det i melblandingen med en gaffel. Tilsett sammenvispet egg og arbeid deigen raskt sammen. Rull drøyt fingertykke lengder, del dem i jevne emner og trill små biller. Legg dem på plater eller bakepapir. Trykk lett til med en gaffel. Stek kakene midt i ovnen i ca. 10 minutter. Ovnstemperatur 175 °C Steketid ca 10 min.
Porsjoner: Gir ca 70 stk.
oppskriften med vennene dine