Svinefilet med rødkål, appelsin og anis - oppskrift

Ingredienser: 750 g ytrefilet av svin 1 rødkål 3 stjerneanis ½ liter kyllingkraft saften av 2 appelsiner salt og sukker 4 ss smør 400 g mandelpoteter salt og pepper
Tilberedning: Del rødkålen i to og ta ut stilken i midten. Kutt kålen i strimler. Legg så stjerneanis i en kjele med kyllingkraft og la alt få et oppkok. Tilsett kålen og appelsinsaften og kok kålen til den er mør. Smak kålen til med salt og sukker, tilsett smøret rett før servering. Vask potetene og skjær dem i skiver på ca 1 cm. Kok potetene møre. Svinefileten kan stekes hel i ovnen eller skåret i skiver og stekt i pannen. Anrett fileten på en tallerken sammen med potetene og rødkålen.
Porsjoner: 4

Klikk på facebookikonet for å dele denne
oppskriften med vennene dine
Del på Facebook
Skriv ut denne oppskriften Skriv ut denne oppskriften