Sarah Bernhardt - oppskrift

Ingredienser:
250 g mandler

3 ½ dl melis

3 små eggehviter

I stekeovnen: 180˚C i ca 10 min.

Fyll:

200 g smør

3 dl melis

3 eggeplommer

1 pl revet sjokolade

Glasur:

2 pl sjokolade

2 ss smeltet delfiafett

Tilberedning:
Visp eggehvitene stive. Bland i melis og skåldede, malte mandler. Sett røren med to teskjeer på papirkledd plate. Stek kakene. Avkjøl kakene litt før de tas av platen med en skarp kniv. Til fyllet blandes smør, melis og eggeplommer til en smidig krem. Rør inn revet sjokolade. Legg fyllet på bunnen av kakene i en pyramideformet topp. Sett kakene kaldt til fyllet er helt stivt. Glasuren lages av smeltet sjokolade tilsatt smeltet delfiafett. Dypp kakene i sjokolade.


Klikk på facebookikonet for å dele denne
oppskriften med vennene dine
Del på Facebook
Skriv ut denne oppskriften Skriv ut denne oppskriften