Lammepølse - oppskrift

Ingredienser:
1 kg lammekjøtt
0,5 kg malt spekk
2 hvitløksfedd
1 ss salt
1 ts tørket rosmarin
1 ts tørket timian
1 ts tørket salvie
1 ts pepper
1 dl hvitvin
4 ss potetmel
3,5 meter svinetarm

Tilberedning:
Hakk hvitløk og bland allle ingredienser i en kjøkkenmaskin.Rør med eltekrok eller grind i 5 minutter eller bruk gummihandske og bland med hånd 10 minutter.Fyll farsen i tarmen til passe store pølser og knyt på begge sider.Oppbevar kaldt over natten.Egner seg godt på grill på indirekte varme – i 15 minutter.Eller på panna på svak varme 4 – 5 minutter på hver side.


Klikk på facebookikonet for å dele denne
oppskriften med vennene dine
Del på Facebook
Skriv ut denne oppskriften Skriv ut denne oppskriften

En kommentar

15. desember, 2011
Idar Hoydal

Har du en oppskrift paa toerket morr? Hvis du har en oppskrift som inneholder baade hjort og lam, skulle det vere fint. Dette er en type toerket morr som er veldig populert paa vestlandet, der de har Stranda Morr og Jakobsen Morr fraa Volda.

Mvh Idar