Goro - oppskrift

Ingredienser:
1 ¾ dl kremfløte

1 egg

125 g sukker

175 g smør

175 g smult

½ ss vaniljesukker eller

2 ts kardemomme

1 ss konjakk

1 ss potetmel

ca 500 g hvetemel

Tilberedning:
Visp fløten stiv. Visp eggedosis. Bland krem og eggedosis. Bland vekselvis i mykt smør, myk

smult og mel med krydder. Smulten bør ha vært brukt til å koke smultringer i. Har en ikke

smult, kan de lages av bare smør. Det er viktig å få fordelt fette jevnt. Er det igjen klumper,

vil det lage hull i kakene. Lag deigen dagen før den skal bakes ut. Kjevle deigen tynt. Sett de

utskårne kakene kaldt og stek så de kalde kakene pent gyllenbrune. Oppbevares i tett boks.


Klikk på facebookikonet for å dele denne
oppskriften med vennene dine